Hoogeveen tweekampen: Van Foreest en Dardha winnen!

‘Ik maak wel even een video’, dacht ik optimistisch. Nou, dat worden er dus 2. Inmiddels staan hieronder beide video’s!  De eerste video gaat over de match tussen Lucas van Foreest en Luke McShane. Spoiler: Van Foreest wint die. En hoe! Erg mooi, ik denk dat jullie er ook wel van kunnen genieten. De tweede video gaat over de match tussen Max Warmerdam en Daniel Dardha. Ook alvast een spoiler daarvoor: Dardha trok die match toch nog naar zich toe, ondanks de 2-1 voorsprong van Warmerdam na ronde 3. Met name het eindspel van ronde 5 is erg leerzaam.

Hierbij de link naar de eerste video:

Tweekamp | Van Foreest – McShane (ronde 4-6) | Hoogeveen Schaaktoernooi 2022 – YouTube

En hierbij de 2e video

En de bijbehorende link:

Tweekamp | Warmerdam – Dardha (ronde 4-6) | Hoogeveen Schaaktoernooi 2022 – YouTube

Over Bram Klapwijk

Ik ben een schaaktrainer en schaakliefhebber. Met name de aanval vind ik erg interessant, maar voor bijna alles dat met schaken te maken heeft kan je me wel porren. Ik heb een eigen Youtube kanaal: Schaakplezier!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.