Een dagje Deventer: alles Koek en IJssel; Pallas – Spassky’s 3.5-4.5

De Spassky’s wonnen opnieuw met het kleinst mogelijke verschil en na drie ronden kunnen we niet anders dan concluderen dat we uitermate efficiënt met onze winstpartijen omspringen. Met 11,5 bordpunt is het doelsaldo nog steeds negatief, maar staan we wel hoog in het linker rijtje. Net als in de vorige ronde viel het ook vandaag in Deventer weer allemaal net op zijn plaats. De twee Henken in het team, Janski en Putski om verwarring te voorkomen, nemen u mee naar de IJsselstad.

De rit naar Deventer ging over de dijk via Wijhe en Olst. Een waarlijk prachtig landschap met een muziekje in de auto, een genoeglijke rit.

De speelzaal is best ruim, maar er vinden drie matches tegelijkertijd plaats, dus snel stroomt het vol. Bij aanvang spreekt een heer mij (Janski) aan: “Misschien een onbescheiden vraag, maar die foto op het eerste bord, is er een overlijden te betreuren?” Ik antwoord dat dat een foto van onze Boris is en hij leeft nog. Wij besluiten ons korte gesprek dat Boris op de foto nog erg jong is. Belangrijk is: de foto valt op!

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.