Webinar “Het titelreglement voor organisatoren, arbiters en spelers”

Het FIDE Titelreglement is gewijzigd per 1 januari 2022. De belangrijkste wijzigingen heb ik hier al eens besproken en komen ook nog eens aan de orde bij de online arbitersmeeting van aanstaande dinsdag (alle Nederlandse arbiters met diploma Scheidsrechter 3 of hoger hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen – mocht u deze gemist hebben, dan graag een bericht).

Nu ga ik ook een algemene sessie verzorgen voor organisatoren, arbiters en titelkandidaten over het titelreglement. We gaan daarbij integraal kijken naar de regels vanuit het perspectief van een organisator, zowel van een round robin als van een Zwitsers toernooi. Door deze benadering – met praktijkcasussen – hoop ik dat de regels meer gaan leven. En daarbij behandel ik uiteraard ook de individuele eisen voor een titelnorm.

Het webinar is op 23 november van 20:00 tot 21:00. Geïnteresseerde organisatoren, arbiters en titelkandidaten kunnen zich aanmelden via deze link.

Uiteraard is er bij het webinar voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. En voor vragen in individuele situaties kunt u me natuurlijk ook altijd e-mailen: ik help graag.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.