Boekpresentatie ‘The Hidden Laws of Chess’ van Nick Maatman

Op Tweede Kerstdag, maandag om 20.30 uur, wordt het boek ‘The Hidden Laws of Chess’ van Nick Maatman gepresenteerd in Proeflokaal Hooghoudt aan het Gedempte Zuiderdiep 61 in Groningen.

In The Hidden Laws of Chess van uitgeverij New in Chess gaat Maatman dieper in op de schaakwetten zoals die over pionstructuren. Het is het debuut van Maatman als schaakauteur. Maatman (1995) is internationaal meester, studeerde Filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft een wekelijkse schaakcolumn in het Dagblad van het Noorden.

U bent van harte welkom om de boekpresentatie bij te wonen. Ook kunt u een gesigneerd exemplaar aanschaffen en is er ruimte om de auteur te ontmoeten. Aansluitend aan de presentatie begint om 21.00 uur SISSA-Kerstblitz. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.