Na Ligterink en Pam verdwijnt ook Ree uit de krant

Eind april houdt Hans Ree op met zijn wekelijkse schaakrubriek in NRC-Handelsblad. ‘In mei is het voorbij’.

Gewezen Nederlands kampioen Ree vertelde mij in februari jl. dat zijn rubriek op het spel stond:

‘Mijn schaakrubriek gaat waarschijnlijk stoppen. Niet mijn keuze. Hoofdredacteur René Moerland zei in ons gesprek, alsof hij het ter plekke bedacht, dat hij me op zeer korte termijn zou laten weten of er nog iets digitaals met mijn rubriek zou kunnen gebeuren. Ik verwacht er weinig van. Wat is de reden? Ik denk voornamelijk geldbesparing, maar dat zeggen ze nooit. Het was in ieder geval erg in mijn nadeel (…)

Lees verder op:

Na Ligterink en Pam verdwijnt ook Ree uit de krant

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.