Schaak initiatief week 2: Win-Actie: ‘Simon de Schaker en Akelige Arnold’.

Dit schaakinitiatief voor kinderen is ontstaan naar aanleiding van de ingrijpende veranderingen binnen de samenleving door het corona-virus.

Toen de maatregelen van het kabinet werden afgekondigd, dacht ik diezelfde avond maar aan één ding: Kinderen leren schaken. De afgelopen twee weken probeer ik dan ook  zoveel mogelijk kinderen te bereiken waarvoor het schaakspel nieuw is.  Ik doe dat door schaakles te geven via youtube. Sinds gister ben ik aan het einde van Les 2: Aanvallen!

Met dank aan schrijfster Joyce van der Meijden mag ik, binnen mijn initiatief om zoveel mogelijk kinderen te leren schaken tijdens deze corona-crisis, haar kinderboek ‘Simon de Schaker. Akelige Arnold’ verloten😃👍!

www.youtube.com/watch?v=zI9-aaZDc3k

Ben je nog niet bij met alle lessen? Geen probleem, je hebt tot vrijdag 3 april 14:00 de tijd om de oefeningen op te sturen. Dus grijp je kans!🏆 #chesschallenge

Wellicht kunt u helpen door op enige manier uw netwerk aan te spreken. Alle hulp is welkom, voor het doel om zoveel mogelijk kinderen in Nederland te leren schaken tijdens deze moeilijke periode!

 

Jasper Dekker

Dekkerschaakles@gmail.com

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.