Q&A van 110 minuten met Anish Giri

Op Chess24 is een lang gesprek van Tania Sachdev met Anish Giri gepubliceerd. Zij stelde onder andere vragen die door leden van de site voorgesteld waren. De antwoorden van Giri zijn vaak maartenvanrossemachtig, lange monologen over andere dat hij na het winnen van Reggio Emilia de wereldtop al behaald te hebben en de koude douche in de toernooien daarna. En nog veel meer, maar misschien kan een lezer dat vertellen die wel het hele interview bekijkt? 🙂

4 Reacties

  1. Avatar
    Peter Huisman 31 juli 2020

    Naast de leut op twitter heeft Giri ook vaak zinnige dingen te zeggen, die hij bovendien prima weet te verwoorden. Dit interview komt misschien niet volledig tot zijn recht, omdat het visuele aspect weinig toe voegt. Dan zou je er een documentaire van moeten maken. Als het meer gaat om luisteren dan om kijken, dan lijkt mij iets als een podcast een beter format. Geen idee of chess24 iets dergelijks al heeft, ik kan er in mijn eigen lijstjes zo gauw niet iets over vinden, maar ik zou moeiteloos een uur kunnen luisteren naar Svidler en Gustafsson (of Sachdev), met iedere twee weken een diepte-interview met een grote figuur uit de schaakwereld.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.