Podcast Eric van Reem: in gesprek met Lennart Ootes

Nederlander Eric van Reem heeft al een tijdlang een eigen project, de podcast “Let’s talk about chess”. Hij praat sinds september van het vorig jaar met grootheden uit de schaakwereld, voornamelijk over schaken, maar ook over muziek en andere dingen.

Deze week heeft hij een aflevering opgenomen met Lennart Ootes. Eric: “We hebben vooral over het komende Kandidatentoernooi in het Russische Jekaterinaburg gesproken, waar Lennart vorig jaar aanwezig was geweest en ook binnenkort weer bij zal zijn in verband met de techniek. Daar zitten wel wat hilarische verhalen bij, vooral over de abrupte terugreis naar Nederland, een jaar geleden.

Hier is de link naar zijn host:  lets-talk-about-chess.letscast.fm/episode/26-lennart-ootes.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.