Verslagen meesterklasse ronde 7

De verslagen van de meesterklasse (zover beschikbaar):

En Passant – Zuid Limburg 5.5 – 4.5
HWP Sas van Gent – Kennemer Combinatie 6.5 – 3.5
Groninger Combinatie – Caissa Niet gespeeld (*)
LSG IntelliMagicAMEVO Apeldoorn 4.5 – 5.5
Charlois Europoort – HMC Den Bosch 5.5 – 4.5

partijen uit de meesterklasse

(*) Caissa kwam (met tijdig afbericht) niet opdagen wegens diverse ziektegevallen en (andere) afmeldingen en krijgt twee matchpunten in mindering. De wedstrijd is opnieuw vastgesteld op 9 april (of een andere datum in overleg).

1 Reactie

  1. Avatar
    Pieter Roggeveen 14 maart 2022

    Het duurde even, want ik was volstrekt inspiratieloos. Gelukkig nam Marcel Canoy de honneurs waar van het verslag HWP Sas van Gent – Kennemer Combinatie. Zie https://www.schaaksite.nl/2022/03/14/goed-plan-slechte-uitvoering-kc1-jammerlijk-onderuit-in-sas-van-gent/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.