Machteld van Foreest gedeeld eerste bij wk meisjes t/m 16 jaar

Machteld van Foreest is bij het WK meisjes t/m 16 jaar in Roemenië op de gedeelde eerste plaats geëindigd. Door in de laatste ronde met enig geluk van de koploopster te winnen (wit miste op zet 32 een niet al te moeilijke winst) kwam ze op 8.5 punten, net als Nguyen uit Vietnam en Munkzhul uit Mongolië (die allebei wel een betere tiebreak hebben). In dezelfde groep deden nog twee Nederlandse meisjes mee.  Eline Roebers trok zich na 9 ronden met een score van 6 punten terug. Jule Cordes haalde met 5 uit 11 net geen 50%.

Eindstand meisjes t/m 16 jaar

Er deden ook nog twee Nederlandse jongens mee. Arthur de Winter haalde 7 punten in de groep t/m 14 jaar,Leandro Slagboom 6 punten in de groep t/m 16 jaar.

Eindstand jeugd t/m 16 jaar

Eindstand jeugd t/m 14 jaar

De partij van Machteld uit de laatste ronde:

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.