Overzicht Tata Steel verslagen

Hieronder treft u een overzicht aan van de verslagen van de vrijwilligers die voor Schaaksite een verslag over het Tata Steel toernooi schrijven:

[1] Michaël van Liempt, [2] Michaël van Liempt, [3] Richard Vedder, [4] Michel Hoetmer; [5] Daniël Zevenhuizen, [6] Tom Meurs, [7] Wijnand Engelkes, [8] Sam Baselmans, [9] Bram Klapwijk, [10] Bram Klapwijk, [11] Sam Baselmans, [12] Richard Vedder, [13] + [tiebreaks] Dimitri Reinderman.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.